Babiche Yentl

Mijn naam is Babiche Yentl Knaap. In 1985 ben ik geboren in Den Haag. Sinds 2020 heb ik een praktijk in het Zeeheldenkwartier in Den Haag. 

Als klein meisje was ik altijd al gefascineerd door energie, voelen en laten bewegen. En waar ik altijd dacht dat iedereen zo gemakkelijk creatieve ideeën en oplossingen had, bleek het een van mijn aangeboren talenten. Mijn leven is kleurrijk, altijd al geweest. Grote levensveranderingen ben ik inmiddels expert in. Bij het behalen van mijn middelbare school diploma, had ik 3 basisscholen en 2 middelbare scholen gehad. Vervolgde ik ambitieus mijn school carrière door een opleiding Journalistiek in 3 jaar succesvol af te ronden. Werd ik verliefd, ging samenwonen, trouwen en werd ik moeder van een dochter. Werkte ik van productie assistent, tot zzp filmmaker naar ondernemer in de detailhandel en werkte ik op verschillende marketing en communicatie afdelingen. Had ik burnouts en boreouts, organiseerde ik met collega ondernemers grote en kleine evenementen in de wijk. Ging ik scheiden en zat ik financieel aan de grond, daar brak ik open. Opende mijn hart en leerde ik het verschil voelen tussen echt leven en overleven. En nog steeds ontwikkel ik deze fijngevoeligheid verder en dieper.

Volgde ik verschillende opleidingen en cursussen als familieopstellingen & systemisch coachen, systemic ritual, holistische EMDR, magnetiseren, drum healing, soul retreval en blijf ik me als mens verrijken. 

Ook opende ik mijn hart opnieuw voor de liefde, een nieuwe partner en zijn twee kinderen. Een gezellige chaos en achtbaan van nieuwe ervaringen. 

CC79A2F0-773E-4AC7-9AD5-892BC4AA9DEF.jpg
78761A33-19DA-497B-82BA-DC46131651C1.jpg

Werkwijze

In mijn praktijk combineer ik mijn fijngevoeligheid voor energie en creativiteit door intuïtief te werken. Geen mens is hetzelfde en zo ook mijn sessies niet. Vaak komen mensen op gevoel bij mij, omdat ze ergens 'weten' of voelen dat ze bij mij moeten zijn. 

Tijdens de consulten/behandelingen combineer ik verschillende methodes, aangepast op wat er op dat moment nodig is om jouw energie weer te laten stromen.

Naast de aangeleerde methodes neem ik ook mijn persoonlijke levenservaring mee in de sessies en behandelingen. Een gelijkwaardige verbinding van mens tot mens vind ik belangrijk. Lees hier meer over hoe anderen de sessies hebben ervaren.