Voor alle moeders die nog wachten op de village die je nodig hebt om je kinderen op te voeden: join the tribe.

Moeders op Maandag

Voor de moeders die ooit gehoord hebben: it takes a village to raise a child... en nog steeds hoopvol wachten op de tribe:

Zijn er moeders die het (net als ik) fijn vinden om regelmatig samen te komen?

Ik zie voor mij een kleine groep waar alles moeder-zijn besproken mag worden. Taboes doorbreken over 'hoe het hoort, hoe je het gelezen/geleerd hebt' ruimte om te ventileren en waar nodig begeleid ik een opstelling om helderheid in een vraagstuk/issue/dynamiek te krijgen. Waar alle aspecten van moeder zijn besproken kunnen worden, waar je mag delen, of alleen maar luisteren. Filosoferen, verwonderen en dagdromen over een nieuwe manier van leven. Met humor en ruimte voor tranen, elkaar steunen en praktische tips uitwisselen. SAMEN.

Wie voelt bij die 'tribe' wil ik zijn: stuur mij een bericht 💖 aloha@babicheyentl.com / 0639140642
Dan onderzoek ik wanneer, waar en andere praktische zaken om elkaar te ont-moeten.

BY-hands-header.png

SPACE SISTERS

Graag nodig ik je uit om een keer per maand samen te komen. Samen met andere heldere vrouwen. Ik zie voor me een dag waar we in de ochtend ruimte hebben voor intervisie, dingen waar we tegen aan lopen in ons werk. In de middag kunnen we spelen, oefenen op elkaar met onze gaven. Misschien een persoonlijk stuk inbrengen, misschien een nieuw concept uitproberen voor je het met cliënten wilt doen. Wil je een groepsmeditatie, healing, opstelling... wat dan ook doen! En afsluiten met dansen en een duik in zee voor wie wil!

Een idee wat voorbij kwam is om ook gast sprekers/docenten uit te nodigen. Geen idee waar dit naar toe gaat, wat het ons gaat brengen. Maar als ik eraan denk word ik zo blij  en ben ik zo nieuwsgierig wat er nog aan deze dagen toe gevoegd gaat worden!  

Het lijkt me heel leuk als je erbij bent! Voor nu heb ik een fijne plek in Scheveningen gevonden: Koek & Hopi. Kosten voor de ruimte delen we (rond de €25,- pp). En bij een gast spreker/docent of andere benodigdheden komen die kosten erbij. Het is een kleine plek en er is plek voor 6 tot 8 vrouwen.

Een moment per maand om naar uit te kijken. Om samen te komen, te spelen, te groeien, te dansen, te lachen en te huilen. 

Aanmelden via aloha@babicheyentl.com / 0639140642

Lokatie: Koek & Hopi, Keizerstraat Scheveningen

Agenda:

Zaterdag 8 januari 10.00-17.00u Space Sister T R I B E

Zaterdag 26 februari 10.00-17.00u Space Sister T R I B E

Zaterdag 19 maart 10.00-17.00u Space Sister T R I B E

Zaterdag 16 april 10.00-17.00u Space Sister T R I B E

Zaterdag 14 mei 10.00-17.00u Space Sister T R I B E

Zaterdag 11 juni 10.00-17.00u Space Sister T R I B E

ZOMER (agenda komt in de lente!)